TROJAANSE PAARDEN, VIRUSSEN, WORMEN EN MALWARE VAN EEN WINDOWS-PC VERWIJDEREN


Tijdens het werken op computers wordt de gebruiker soms geconfronteerd met een virusprobleem dat de machines beïnvloedt en het proces ervan vertraagt. Deze virussen, wormen en malware worden verzonden via onveilige netwerken. Wat uw computerbestanden en -mappen ernstig kan beschadigen. Voor de bescherming van computers biedt McAfee antivirussoftware volledige veiligheid voor uw pc. Maar het is erg belangrijk voor de gebruiker om te weten hoe hij Trojaanse paarden, virussen, wormen en malware van een Windows-pc kan verwijderen. Als u niet op de hoogte bent van het verwijderingsproces, kunt u deskundig advies inwinnen.

Als het om technische experts gaat, staat de naam Tech Support Experts altijd bovenaan. Ons bedrijf biedt oproepdiensten voor gebruikers van gadgets en apparaten. Bij een technische storing of storing staan ​​wij altijd voor u klaar. Ons team heeft expertise in technische service en biedt u eenvoudige en kosteneffectieve oplossingen. In dit artikel hebben onze experts gedeelde beschermingsmanieren voor het verwijderen van trojans, virussen, wormen en malware van een Windows-pc.

Mocht u hulp nodig hebben, bellen Mcafee Nederland. Onze hulplijnen zijn het hele jaar door 24/7 geopend.

Voordat u oplossingen deelt, moet u weten hoe deze virussen de vensters beschadigen en wat de impact is op de computer.

Oplossingen om de computer te beschermen tegen trojans, virussen, wormen en malware

Om uw computer tegen dergelijke virussen te beschermen, moet u ervoor zorgen dat u een antivirusprogramma gebruikt. Gebruik de bijgewerkte en krachtige antivirus die een schone scan voor uw pc biedt. Het is ook aan te raden om uw pc te installeren en te scannen met een goed antivirusprogramma.

McAfee biedt het volgende niveau van gegevensbescherming. Deze software controleert regelmatig computerbestanden. Bovendien controleert het realtime scans van beveiligingsupdates op zowel malware als prestatieproblemen.

McAfeeVirus Scan installeren en uitvoeren

  • Start uw computer in de veilige modus.
  • Verwijder nu alle tijdelijke bestanden met het hulpprogramma Schijfopruiming in de veilige modus
  • Download daarna een McAfee Virus Scanner.
  • Voer nu een virusscan uit.

Ruim het virus op met Cmd

  • Klik eerst op de Start-knop en selecteer Opdrachtprompt
  • Klik eerst op de Start-knop en selecteer Opdrachtprompt
  • Meld u nu aan met uw beheerdersaccount en wachtwoord
  • Typ D: en druk op enter.
  • Typ nu attrib
  • Binnenkomen
  • attrib -h -r -s /s /d D:\*.* (opnieuw, vervang D: door de juiste stationsletter)
  • Voer del autorun.inf in Als er andere virusbestandstypen op uw computer aanwezig zijn, vervangt u autorun.inf door extensies zoals *.ink, *.exe of *.vbm om die twijfelachtige bestanden te verwijderen

Waarom is deskundige hulp van technische ondersteuning belangrijk voor computerbeveiliging?

Tech Support-experts zijn zeer professionele en deskundige, bekwame technici. Ons bedrijf biedt oproepdiensten aan technische gebruikers. Al ons team is goed gekwalificeerd en heeft goede ervaring met technische problemen. Om onze diensten te krijgen, moet u Bellen Mcafee  Nummer Nederland +31-97010206421. Onze klantenservice medewerkers staan altijd voor je klaar. Zonder te wachten, zullen we uw oproep beantwoorden en u verzekeren dat u uw pc-problemen oplost. We zullen uw computerprobleem diagnosticeren en u een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing bieden.


Originele bron

Gerelateerde artikelen

Hoe phishing en online fraude te voorkomen met McAfee Antivirus? 

Hoe McAfee Web Protection inschakelen?

Hoe McAfee Web Security uitschakelen?

Popular posts from this blog

Hoe zich te ontdoen van McAfee pop-ups op Windows 10

Hoe de McAfee VirusScan console te openen?

Hoe McAfee Firewall inschakelen?