Hoe zich te ontdoen van McAfee pop-ups op Windows 10


McAfee wordt beschouwd als het beste antivirusmerk in de branche. De organisatie garandeert betrouwbaar en veilig scannen, maar net als elke andere antivirustoepassing toont McAfee ook verschillende waarschuwingen door middel van pop-ups. Deze pop-ups kunnen irritant zijn en tegelijkertijd afleiding veroorzaken. Als u net als wij wordt gevoed door deze pop-ups en ze niet meer wilt zien, dan kunnen wij u helpen. Nu rijst de vraag: "Hoe kom je er vanaf"? Bekijk de onderstaande literatuur om erachter te komen hoe u zich kunt ontdoen van McAfee-pop-ups op Windows 10.

Net als elk ander antivirusprogramma toont McAfee ook tientallen pop-ups die verschillende berichten weergeven. De waarschuwingen verschijnen rechtsonder op uw bureaublad om u te informeren over zaken als details over het verlopen van abonnementen, virusdetectie, de nieuwste computermalware, schadelijke bestanden en nog veel meer. McAfee is erg waakzaam met de waarschuwingen, maar het kan een beetje vervelend zijn om ze regelmatig te zien. Als u net als wij het systeem 24/7 wilt beschermen zonder pop-ups te ontvangen, dan zullen we u de methoden vertellen over Hoe u zich kunt ontdoen van McAfee-pop-ups op Windows 10.

Geconfronteerd met technische problemen? Wil je ze snel repareren? Zo ja, neem dan contact op met de technische ondersteuningsexpert. We zijn een one-stop online bestemming voor probleemloze technische assistentie. Heeft u een probleem, dan hebben wij een oplossing voor u. Ons team is opgeleid en uitgerust met grondige training om u te helpen met de beste oplossing. Wij hebben de oplossing die u zoekt Bellen Mcafee Nederland .

Methoden om McAfee-pop-ups op Windows 10 te verwijderen

McAfee is betrouwbaar en laat geen middel onbeproefd om zijn klanten tevreden te stellen. Via de waarschuwingen informeert McAfee zijn klanten over verschillende zaken. Maar dergelijke waarschuwingen kunnen, wanneer ze vaak verschijnen, vervelend worden. Als je uren online hebt gezocht naar het uitschakelen van deze pop-ups, dan eindigt je zoektocht hier. Hier in dit deel van de blog zullen we u enkele eenvoudige methoden vertellen over hoe u zich kunt ontdoen van McAfee-pop-ups op Windows 10:

Methode 1: Eenvoudige stappen om van McAfee-pop-ups af te komen

Volg de onderstaande stappen in exact dezelfde volgorde om de McAfee-pop-ups te verwijderen. Dit zijn de dingen die u moet doen om waarschuwingen uit te schakelen:

  • Start het proces door de McAfee-toepassing te openen.
  • Ga naar Dashboard en kies rechtsboven de optie Navigatie.
  • Kies nu de optie Algemene instellingen en waarschuwingen.
  • Schakel de waarschuwingen handmatig uit door de optie Informational Alerts en Protection Alerts te kiezen.
  • Druk op de OK-knop om de wijzigingen op te slaan.
  • Dit was de eerste methode om McAfee-pop-ups op Windows 10 te verwijderen. Probeer deze methode uit en schakel de McAfee-waarschuwingen uit.

Methode 2: Browser-extensies uitroeien

McAfee wordt geleverd met een browserextensie die wordt herkend als McAfee WebAdvisor. Dit programma is ontworpen om bekende browsers zoals Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox en nog veel meer te ondersteunen. Het belangrijkste doel achter de ontwikkeling van deze extensie is het verzamelen van informatie door online activiteit te volgen, te informeren over verdachte downloads en waarschuwingen voor zwakke wachtwoorden, enz. Daarom is het antwoord op uw vraag Hoe u zich kunt ontdoen van McAfee-pop-ups op Windows 10 door het verwijderen van de McAfee-extensie. U kunt het uitschakelen of permanent verwijderen. Hier zijn de stappen om deze methode uit te voeren:

In Google Chrome:
  1. Begin het proces door Google Chrome te openen.
  2. Navigeer nu naar Instellingen en kies de opties Meer tools.
  3. Klik op Extensies > kies de optie McAfee WebAdvisor > klik op Prullenbak.
In Internet Explorer:
  1. Internet Explorer openen.
  2. Ga naar Menu Instellingen en selecteer de optie Werkbalken en Extensies.
  3. Kies McAfee WebAdvisor.
  4. Klik op Uitschakelen.
In Mozilla Firefox:
  1. Mozilla Firefox openen.
  2. Navigeer naar de Menu Instellingen > Add-ons.
  3. Kies McAfee WebAdvisor > Uitschakelen.
Methode 3: Aanvullende stappen om McAfee-pop-ups te verwijderen

Deze methode is voor die McAfee-gebruikers die enkele waarschuwingen willen ontvangen en de rest willen uitschakelen. Ja, je hebt het goed gehoord. U kunt dit doen door naar de instellingen te gaan. Volg de onderstaande stappen om deze taak te volbrengen:
  1. Open de McAfee-toepassing.
  2. Kies de optie Navigatie in de rechterbovenhoek van het dashboard.
  3. Selecteer nu de optie Algemene instellingen en waarschuwingen en kies Informatieve waarschuwingen en beveiligingswaarschuwingen.
  4. Schakel vanaf hier zorgvuldig de selectievakjes uit waarvoor u geen waarschuwingen wilt ontvangen.
  5. Houd die aangevinkt waarvoor u waarschuwingen wilt.
  6. Sla wijzigingen op door op de OK-knop te drukken.

Gerelateerde artikelen


Popular posts from this blog

Hoe de McAfee VirusScan console te openen?

Hoe McAfee Firewall inschakelen?